Jalkojenhoidon erikoisosaamisen ammattilainen

MBT-kengät, lääkinnälliset hoitosukat ja muut tuotteet

Jalkahoitopalvelu Hannelta saat myös erilaiset tuotteet jalkojenhoitoon.

Silikoniorteesit

Varvassilikonit eli silikoniorteesit estävät varpaiden ja jalkaterän alueen hankaumia, asentomuutoksia ja kipua. Silikoniorteesit parantavat varpaiden asentoa ja keventävät ongelmakohtien kuormitusta.

Lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnälliset hoitosukat ennaltaehkäisevät ja hoitavat laskimosairauksia. Hoitoisukkia käytetään laskimovaivojen ja akuutin tromboosin hoidossa sekä veritulppien ennaltaehkäisyssä. Sukat tukevat jalkoja ja niiden suonistoa, parantavat verenkiertoa ja vähentävät turvotusta.

Työ- ja vapaa-ajan jalkineet

Meiltä saat laadukkaat ja tarpeisiisi sopivat jalkineet työhön ja vapaa-aikaan.

MBT-kengät

MBT-kengät eli masai-kengät on alkuperäinen fysiologinen jalkine, joka on tuonut monille helpotuksen selkä- ja lonkkaongelmiin. MBT-kengät aktivoivat lihaksia, kehittävät tasapainoa, edistävät hyvinvointia ja vaikuttavat samalla positiivisesti koko kehoon. MBT-jalkineet mahdollistavat luonnollisen kulkemisen tunteen kovilla ja tasaisilla alustoilla.

Feelmax-paljasjalkakengät

Valikoimastamme löytyvät nyt myös markkinoiden kevyimmät kevytkengät, eli Feelmax-paljasjalkakengät. Kengät mahdollistavat todellisen paljasjalkatunteen ja korjaavat samalla mahdollisia asentovirheitä. Kävelemällä oikeassa asennossa voit päästä eroon mm. selkä-, polvi- ja jalkakivuista. Lue lisää!

Huom! Valikoimassamme ei ole varvastossumalleja.

Feelmax-kevytjalkineet

Paljasjalkakengät.

Muitakin tuotteita

Valikoimaamme kuuluvat lisäksi yksilölliset tukipohjalliset ja tukipohjallisten valmismallisto. Tutustu myös jalkojenhoitopalveluihimme. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!